søndag 19. april 2009

Nesten to måneder senere


Etter en noen gode treningsuker i februar og begynnelsen av mars med både 6-timers langturer og kvalitetsøkter, sa venstre legg takk for seg. Fikk muskelstrekk på en helt vanlig rolig løpetur - rett og slett overbelastning. Forsøkte å fortsette løpetrening i uken som fulgte, men det var dumt. Etter 21. mars har det kun vært en og annen testtur. Heldigvis har det vært godt skiføre, så det har da blitt litt trening ;-), men kun rolig.
Denne helgen skulle løpebeina testes igjen, det er tross alt bare to (!) uker igjen til Bergamo. Et par gode dager har satt sine spor. :-(
De to neste ukene er det mest nedtrapping, det må bare ordne seg!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det var jaggu på tide at våren kom til Drammen!

Velkommen tilbake! ;-)

May-Britt Hansen sa...

"Tough times don't last but tough people do."
Vi ses i Bergamo...

Anonym sa...

Lykke til!!!
Føler med deg...

Gammel'n sa...

Jeg krysser fingre og tær for at det går bra med leggen i Bergamo. Skulle det likevel ikke fungere, gi deg i tide, det kommer alltid nye muligheter. Så mens du forlater Drammen reiser jeg til Drammen - til landsmøte og til arrangement av landsmøteløpet.

Jon Harald Berge sa...

Takk!
Jeg hadde planer om å løpe både påskemaraton (halv) og landsmøte-5km, men nå er det bare sykling og hvile de siste dagene.
Lykke til med arrangementene! Vi reiser ikke før onsdag, så kanskje jeg kommer ned og ser på :-)

Anonym sa...

Heisan Stibolten.
Takk for sist ,skulle hilse fra guttene som holder på å slite seg ut av Italia.For så å gå løs på Østerike osv.De håper at du slår de andre skikkelig.Lykke til fra meg også ,og hils fruen.
Løperenka i nord.