onsdag 5. august 2009

Balestrand, Sogn og fjordane


Dag ni i Balestrand, det perfekte feriested. Her er alt, nevner i fleng: Sjø og fjell. Busslass med turister og ødemark. Fosser og kraftledninger. Sau og villgeit. Ku og hjort. Asfalt og fjellsti. Øsregn og stekende sol. Fisk og havørn. Coca og Cola. Det holder kanskje? Eneste som mangler er storby, men det savner vi ikke heller. I bakgrunnen på bildet sees fjellene rundt Esefjorden med Keipen innhyllet i tåke. En dag skal den fjellkjeden forseres. Det blir ikke lett, men skal være mulig. Nå i ferien blir det mest løping på veiene langs fjorden for å få litt asfalttrening med tanke på et visst løp i Hellas.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Balestrand er vel et mekka for deg mtp trenging enten helt flatt, eller rett opp evt rett ned.

Men at det er ferie da. Lett forklart så skal du ha ferie dvs slappe av litt, kose deg med ting du ikke gjør til hverdag. Kjøre bil og ikke løpe, drikke brunt og ikke grønt, spise heavy og ikke light... Du trenger litt fett på kroppen! Har De prøvd øl-vom? Det tror jeg De kler.

Kanskje vi sees på søndag? Til Återhemtning :)

Jon Harald Berge sa...

Øl-vom står jeg over, det blir for mye jobb. Men stresser ikke så mye med treninga heller, stort sett bare morgenturer. Vi har det så fint her at søndags-turen vår går fløyten, gidder ikke reise til Kongsvinger i morgen. Blir her til mandag eller tirsdag.