søndag 23. august 2009

En sunn sjel i et sunt legeme


Forkortelsen ASICS står for Anima Sana In Corpore Sano.

Nå er Berlin-VM over. Jeg har vært hjemme noen hektiske dager, men må si litt om siste dag med RunFreeNow i Berlin før verden suser videre.

Etter en super dag med Adidas og stor aften på stadion hadde Asics, som skulle være våre verter en hel dag, store forventninger å leve opp til. Dagen startet med en trivelig joggetur i parken sammen med Dieter Baumann. Deretter ble vi kjørt til Asics Innovation Lounge.
Japan er kjent for å ligge teknologisk langt fremme og det var ikke tvil om hvilket land Asics kommer fra når vi gikk i gjennom den lange bekmørke korridoren med flatskjermer på veggene inn til The Innovation Lounge. Der inne i en vakker bakgård var alt helt hvitt, bord, stoler, parasoller, en stor tiger og en blekksprut var laget av papir. - For fra nesten ingenting kan man bygge de utroligste ting!

Vi fikk høre Asics-historien og deres fokus på forskning. Lære om sko og gel og slippe ferske egg fra stor høyde uten at de knuste. Teste ny teknologi for 3D-skanning av føttene våre. Men de sterkeste opplevelsene var å få god tid til å høre historiene og snakke med to veldig interessante idrettsutøvere, nemlig Jonathan Edwards og Heike Drechsler.
Dagen ble avsluttet med rickshaw-sightseeing i Berlin og nok en fin kveld på Olympiastadion og noen timer hotellbaren før once-in-a-lifetime dessverre var over.

RunFreeNow-konseptet er nesten for godt til å være sant. Logoen sier jo alt, friheten er det viktigste med løping. Det er bare å skaffe seg et par sko og sette i gang!
Folkene bak RunFreeNow gjorde absolutt alt for at vi skulle trives, det hele var planlagt til minste detalj. At de klarte å fly inn vinnere fra 19 forskjellige land og holde oss i gang med et tettpakket program i fem dager uten et eneste feilskjær er imponerende! Og å få møte alle disse hyggelige løperne i alle aldre med helt forskjellig bakgrunn og motivasjon for løpingen var veldig interessant.

Vi hadde med et kamerateam som tok bilder og filmet oss hele tiden, vi er lovet å få tilsendt høydepunktene :-)

En stor takk til Intersport, Adidas og Asics!

Ingen kommentarer: